Promize – Professional Customization

Ontdek meer op ons sociale media: 

Uw EV styling specialist, sky is the limit.

PROFESSIONAL CUSTOMIZATION.

SKY IS THE LIMIT, WE PROMIZE.

Welkom bij Promize!

Zoals onze naam al zegt, zijn wij volledig gefocust op “Professional Customization”. In juni 2020 zijn wij, samen met twee vrienden die ook gek zijn op auto’s, begonnen met het opbouwen van onze droom, namelijk een onderneming in de autodetailsbranche.

We zijn niet alleen gek op snelle en coole auto’s, maar we geven ook om het milieu, hierom zijn wij 1 van de weinige garages die óók een grote focus legt op de tuning en ontwikkeling voor producten van elektrische auto’s! Wij geloven dat de vernieuwende energie industrie het antwoord kan bieden op een groenere toekomst van onze planeet, niks beters dan het combineren van je passie en tegelijkertijd ook helpen aan een betere toekomst.

 

Wij werken tot nu toe al samen met grote namen waaronder Unplugged, Startech, IMP Performance, 3M, Avery Dennison en SunTek. We doen ons best om voorop te blijven lopen in de trends, zodat wij u de beste producten kunnen blijven aanbieden.

Wij zijn perfectionisten, wij zijn autoliefhebbers, wij geven om het milieu en sky is the limit, we Promize!


 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VAKMANSCHAP
We zijn perfectionisten met een passie voor auto’s!

TOP LOCATIE
10 minuten rijden van Schiphol.

ZORGELOOS
Tevreden, dan pas betalen!

FUN!
WIFI, altijd warme koffie, muziek, pooltafel & veel meer bij de Promize experience.

Scroll naar boven
Scroll naar top